Acest curs este construit de către o femeie coach, cu mesaje despre femei, pe care multe se tem să le spună bărbaților lor.

Vei afla ce le intimidează, îngrijorează, sau chiar sperie pe multe dintre femei la intimitatea sexuală. Vei afla și recomandările de coaching ca să ajuți femeia de lângă tine să depășească diferite obstacole (fie ele din trecut sau din prezent).

VIRILITY este un mini-curs online gândit să ia locul unei discuții de coaching pe tema intimitate și sexualitatea feminină. Conținutul cursului are unicul obiectiv să răspundă celor mai frecvente probleme cu care femeile au venit la coaching în raport cu partenerii lor (trecuți, prezenți, absenți, sau neîntâlniți încă).

CE PRIMEȘTI ÎN CURS:

„Acest curs este un fel de substitut al discuțiilor delicate pe care unele femei se tem sau chiar nu pot să le aibă cu partenerii lor. Află despre neînțelegerile sau blocajele frecvente ale femeilor în intimitatea de cuplu.”

Video 1.

8 lucruri care nu ajută în intimitatea cu o femeie (29min)

Video 2.

Despre sexualitatea feminină - partea întâi (33min)

Video 3.

Despre sexualitatea feminină - partea a doua (22min)

Video 4.

3 categorii de dorință (sexuală) a femeilor (15 min)

Video 5.

Așteptările femeilor și ale bărbaților legate de sexualitate; capcana frecventă (25min)

Video 6.

Cum vorbești cu ea despre sex? (24min)

Video 7.

Ce faci dacă ea nu se cunoaște pe plan intim? (24min)

Video 8.

11 situații frecvente și problematice în intimitate (51min)

BONUS

O perspectivă pentru tine (13min)

CUM BENEFICIEZI LA MAXIMUM?

📌 Te uiți la materiale de câte ori vrei.

📌 Când dai de o provocare, poți să revii la conținut și să studiezi insight-urile generale de coaching pe tema respectivă.

Cursul e util atunci când:

  • Nu vorbește cu tine deloc (sau prea puțin) despre nevoile și dorințele ei în intimitatea sexuală
  • Simți reținere sau evitare din partea ei, deși vă iubiți și partea romantică este frumoasă
  • Simți că nu mai este atât de deschisă (față de cum era la începutul relației)
  • Ai vrea să explorați mai mult, dar nu știi ce o oprește sau cum o poți ajuta să treacă peste blocaje, rețineri, temeri etc.
  • Îți dorești să duci relația voastră într-un loc mai intens sau cu mai multă profunzime și în intimitatea voastră sexuală
  • Nu ai avut multe discuții despre sexualitatea femeilor sau ai vrea să auzi ce se tem multe femei să le spună partenerilor lor

AVANTAJELE urmării acestui curs:

Mai multă înțelegere despre sexualitatea femeilor.
Eviți discomfortul să vorbești în persoană cu un facilitator. (hei, unii chiar simt asta!)
Pe alocuri, ai sugestii clare despre ce / cât poți face în raport cu partenera ta.
Contribui la temelia unei relații intime satisfăcătoare pentru amândoi.
Este posibil să dai tonul spre procesele de învățare și creștere în oricare alte domenii din relația voastră (sănătate, sport, finanțe, antreprenoriat, hobby-uri, etc.)
Dacă știi absolut tot ce găsești în curs, ai 100% confirmare că ești mai tare și decât coachella de intimitate. 💪

CE AU SPUS BĂRBAȚII CARE AU VENIT LA O SESIUNE DE COACHING
SAU AU URMAT UN CURS ONLINE:

”Te auzisem spunând la un eveniment despre <<ținutul spațiului>>, dar nu știam ce însemna. După coaching, am reușit să-mi înțeleg și mai bine soția în intimitate.  Avem momente mult mai aprinse decât înainte.”

Adrian A.

”După sesiunile de coaching, mi-am dat voie să explorez mai mult înspre [Neo]Tantra. Mă simt alt bărbat după tot drumul acesta. Am vrut să știi asta.”

Tudor P.

”Nu înțelegeam ce avea prietena mea. Mă îngrozeam la gândul că era frigidă. Spre norocul meu nu era. După ce mi-ai spus despre temerile femeilor, am lăsat-o o dată să-mi spună tot ce avea pe suflet. De ce nu știm mai devreme chestiile astea?!”

Cristian F.

”Ceva îmi lipsea în căsătorie. După coaching, și după retreat, i-am putut explica mai bine ce-mi doream să încercăm. Deși a auzit la ce mă refeream, și a recunoscut că unele lucruri păreau foarte frumoase, mi-a spus că nu dorea să schimbe nimic. Chiar dacă viața mea intimă din căsătorie nu s-a schimbat, ea nu-și dorește ce-mi doresc eu, mă bucur că am făcut pașii aceștia pentru mine și că am cunoscut mai mulți oameni cu care am putut vorbi normal și înțelege mai mult despre latura asta.”

Șerban N.

MESAJ DIN PARTEA LIANEI, instructoarea ta:

Din motive foarte pragmatice, am ales să fac munca de coaching în intimitate în proporție de 99% cu femei.

În excepțiile în care au trecut de multiple filtre bărbați care aveau nevoie de coaching în acest domeniu, majoritatea temelor abordate au fost: lipsa de interes pentru intimitate din partea partenerelor de viață sau incompatibilitatea în dorințele lor.

Deși particularitățile variază de la o relație la alta, un lucru în comun pentru supărările bărbaților era sexualitatea femeilor cu care aveau relațiile de lungă durată, erau căsătoriți și construiau o familie.

Așadar, în acest curs discut structurat pe câteva teme problematice, recurente și totodată insuficient vorbite în relațiile intime: blocajele și nevoile femeilor în intimitate, cât și capcanele de evitat cu orice preț.

Nu ofer secrete, tehnici sau rețete. În esență, dezvoltarea personală și coaching-ul nu au nici o legătură cu aceste abordări de marketing și comunicare destinate unor oameni mai puțin obișnuiți să lucreze cu sine.

Dacă în trecut nu acceptam că era normal să abordăm intimitatea ca un plan al vieții în care să ne dezvoltăm, în secolul 21 realmente nu mai este nevoie să ne măcinăm, chinuim sau frustrăm în relațiile noastre intime.

Sexological Bodyworker™ certificat (Berlin 2018)
Consilier în dezvoltare personală (București 2017, COR: 242324)

Coaching în intimitate prezentat pe: